keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Kiva päivä!

Oukhei, elämässäni on tänään tapahtunut kaksi kivaa asiaa ja yksi tyhmä (ja samalla ilmaisukykyni on laskeutunut viisi vuotiaan tasolle)

1) JEEEHEEE, joku otettiin traineeksi isoon jenkkiasianajotoimistoon Pariisiin, international arbitration departmentiin. Dream come true (tai siis olisi, jos ne pirulaiset vielä maksaisivat kunnon palkkaa.). Joku olen siis minä. Tämä tarkoittaa sitä, että olen vielä ainakin heinäkuun alusta joulukuun loppuun täällä. Jei. Kai. Täytyy miettiä miten voin pukeutua kivasti jakkupuku/suorat housut/kauluspaita-lookiin päivästä toiseen... Onkohan se mahdollista?

2) Näiden hyvien uutisten johdosta kävin ostamassa kahdet kengät yhteensä 30 eurolla, joiden ovh. oli yhteensä 90 euroa. Jippijei.

3) Tyhmä asia: Ääliöputkimies ei ole vieläkään käynyt, vesi on ilmeisesti vaurioittanut kylppärin seiniä. Paska. Soittaessani sedälle hän ilmoitti unohtaneensa minut täysin.

Olen löytänyt uuden sarjan, nyt kun Desperate Housewives, Grey’s Anatomy, Sinkkuelämää ja Frendit on kaikki katsottu: Dharma&Greg. Ei yhtä hyvä kuin neljä edellistä, mutta pitää minut kuitenkin valveilla puolen yötä.

Olipas syvällinen postitus.

Tässä on kuva yhdestä ihmeestä, jota todistan päivittäin: ranskalaiset opiskelijat jonottavat ikuisuuuksia päästäkseen sisään kirjastoon.

11 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Mä sain kans töitä babe:) Pääsen (nyt ihan oikeasti) tuutoroimaan niitä hakijoita. Ja palkkakin oli ihan kiva! Hmnn.. oon tässä miettinyt, että pariisiin shoppailemaan lähteminen ei varmaan tarkoita, että mun pitäisi ensin shoppailla pariisin vaatteet täältä... En tajua miten voin ostaa näin paljon kamaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hahah. kyllä meikäläinen ihmettelisi jos oman kirjaston ovella olisi tuollainen jono! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat noi ruskeet kengät,mistä tuollaiset ?:)

Tuuli kirjoitti...

jonna: yo, jei! onneksi olkoon! EIEIEIEIEIEI, et saa ostaa paljoa kamaa ennen Pariisiin tuloa, kun sun pitää tuoda mun kamoja!!

georgia: joo, meinaatko. Ei liene tarpeellista mainita, etten ikinä ole ollut tuossa jonossa... Naureskellen kuljen vain aina ohi.

lilya: KIITOSH. totta, oon unohtanut laittaa ostopaikan: Pariisista, Eramin alesta. Ja molemmat kengät siis.

muotiagentti kirjoitti...

Onnea Tuuli! hienon duunipaikan johdosta. No nyt päästään käsittelemään ranskalaista bisnespukeutumista. Ranskalainen kälyni on duunissa juuri yritysasianajotoimistossa. Olemme puineet niitä pukukoodeja hänen kanssaan. Onneksi nykyään voi pukeutua vähän vapaammin, eli jakkupuku ei ole se ainoa vaihtoehto. Tietysti siisti täytyy olla, mutta jakkupuvun ei tarvitse olla samaa paria, esim. kivojen housujen tai hameen kanssa voi laittaa tyylikkään villatakin tai erivärisen bleiserin, jos nyt bleiserilinjalla haluaa pysyä. Farkkuja en kuitenkaan laittaisi. Kengät tekevät paljon ja huomaankin sinun jo aloittaneen asiaan kuuluvalla tavalla varustautumisen!

Ja mitä tulee kaveriisi Jonnaan, hän on ihan oikeassa, ei sitä Pariisiin nyt missä tahansa vetimissä voi lähteä. Sitä paitsi on hyvä ottaa kunnon alkuvauhdit niin on sitten jo valmiiksi vireessä.

Tuuli kirjoitti...

muotiagentti: huh!!! helpotus!!! Olisin varmaan oikeasti hajonnut, jos olisin joutunut kipittämään jakkupuvussa päivästä toiseen. Meillä naisilla on kyllä se etu, että voimme käyttää hameita, housuja, capreja ja ehkäehkäehkä supersiistejäshortseja (minulla on yhdet harmaat, skottiruudulliset, jotka ihan oikeasti ovat aika siistit eivätkä yhtään minit, joten elän unelmassa, että voin ehkä käyttää niitä). Kyllä miehenä olisi tylsää: suorat housut, takki, kravatti, kauluspaita. Rentoina päivinä voi ehkä jättää takin kotiin. Revolution.

Minäkin olen samaa mieltä kaverini jonnan kanssa, ettei pariisiin voi missä tahansa vetimissä lähteä. Mutta 1) kaverini jonna omistaa jo niin järjettömän määrän vaatteita, että niistä varmasti löytyy. Mutta olkoon, tämä on huono syy olla ostamatta vaatteita. 2) kaverini jonna tulee joka tapuksessa shoppaamaan pariisin tyhjaksi, tulkoon yhdellä alusvaatekerralla tänne ja lähteköön laukut täynnä 3) kaverini jonna on joka ikinen kerta Ranskassa käydessään luvannut viedä SAIRAASTI tavaroitani suomeen (sine que non sääntö, jotta luokseni pääse suomesta majailemaan=)Omat laukkuni tuppaavat olemaan kaikkien painorajojen ulkopuolella aina kun lähden Suomeen. Uskomatonta minkä määrän turhaa roinaa sitä onnistuu keräämään yhdeksässä kuukaudessa). Joka kerta ystäväni jonna raahaa 60% pariisin kaupoista mukanaan takaisin suomeen, joten hänen laukkuihinsa mahtuu ehkä minun tavaroistani yksi sukka. Tsägällä kaksi.
Näiden tosiseikkojen valossa ystäväni Jonnan tulisi pitäytyä mahdollisimman vähässä varustuksessa tullessaan tänne, tämä vaatepula kyllä korjautuu täällä.

Ja kiitos onnitteluista! Ja muotiagentilla on yhä vaan ihanat harmaat saappaat, jotka haluan 8koroista huolimatta...)

Jonna kirjoitti...

muotiagentti: kiitos kannatuksesta:)

tuuli: Kaverisi Jonna viettää nykyään puol ituntia ennen nukahtamista suunnitellen pariisinvaatetuksiaan. Tämä sen vuoksi ,että kaverisi jonna pystyisi viemään ainakin kolme sukkaa kotosuomeen:) Kaverisi jonna ottaa myös sinulta vastaan vihjeitä, että mitä asukokonaisuuksia hän pakkaa mukaan:) (koska lainaat niitä kuitenkin)

muotiagentti kirjoitti...

Tuuli, saamieni tietojen mukaan sinulla on suurenmoinen ystävätär, joka ajattelee vain sinun parastasi. Hän on valmis tekemään uhrauksia saadakseen kuljetettua jopa 3 sukkaasi Suomeen. Lisäksi hän suunnittelee matkavaatetuksensa sinua silmälläpitäen, joten nyt suu kiinni!

Tuuli kirjoitti...

muotiagentti: hyväovhyväonhyväon... minä vaikenen ja alistun. Jonna on ihana, kolme sukkaa Suomeen on parempi kuin ei mitään ja joka tapauksessa Jonnan mukana tulee paljon kivoja vaatteita, joista ehkä osa jää tänne panttivangiksi. Eli jonna: bring all that you've got, tehdään mun 15 neliön yksiöstä yksi suuri vaatehuone ja eletään onnellisena elämämme loppuun asti materian keskellä. Tai ainakin ne 5 päivää, kun olet täällä=)

Maurelita kirjoitti...

*reps* Dress code on loputon hupiaihe meilläkin ; hiljan törmättiin jenkeissä nikkaroituun powerpointtiin jossa selitettiin mikä oli ok ja mikä ei - tsiisus !!!!

Ulvoimme naurusta, onneksi ranskalaistoimistoissamme ei moiset päde.

=)

Tuuli kirjoitti...

maurelita: lohduttavaa, että kaikissa toimistoissa ei ole samanlaista. ja hauskaa, että hupia riittää =)