maanantai 4. helmikuuta 2008

Day-after ja saappaiden riemujuhla

Tänään aurinko paistoi vihdoin ylleni. Ja oli sitä odotettukin, sillä Pariisissa sataa paljon. Joka päivä tarkistan säätiedotuksen ennen ulos lähtöäni, jotta tiedän mitä laittaa päälle. Sadepäivinä käytän maailman neutraaleimpia tennareitani, sillä en halua pilata muita kenkiäni. Ajatelkaa turhautumistani, kun päivä toisensa jälkeen säätiedotus lupaa sadetta, minä vedän jalkaani valkoiset poponi muiden kenkieni katsoessa minua säälien vierestä – ja loppupeleissä taivaalta tipahtaa viisi surullista tippaa. En ollut vielä kertaakaan päässyt ulkoiluttamaan Zio-saappaitani Pariisissa, vaikka ne ovat syntyneet kulkemaan tämän kaupungin katuja.

Mutta tänään se tapahtui: aurinko paistoi Pariisissa. Vetäisin siis onnellisena nahkasaappaani jalkaan ja pelkästä kostonhimosta potkaisin tennarini kylppäriin (muistutettakoon, että asun yhä kopissa: jos haluan potkia tavaroita, suunta on joko kylppäriin tai kylppäristä ulos. Muuten potkiminen on yhtä tyhjän kanssa, sillä lentomatka on niin lyhyt.). Voi mikä onni oli kuunnella niiden riemukasta kopinaa asfalttia vasten! Pelkästään siitä ilosta valitsin pidemmän reitin kauppaan, ja aurinko paistoi koko matkan saappaitteni ylle.

Asiasta toiseen: Huh. Jos on juhlinut rankasti, ei aina ole mukavaa muistella edellistä iltaa. Vielä vähemmän mukavaa on katsella kuvia itsestään, jotka on otettu edellisenä iltana. Kaikista vähiten mukavaa on nähdä oma kuvansa internetissä, jollain bilesivustolla... Ja niin minulle kävi tänään. Perjantaina roikuin urheasti kirjastolla kaverini kanssa yhdeksään asti illalla. Laura tuli luokseni syömään joskus kymmenen aikaan illalla, ja lähdimme loppupeleissä kahdestaan jamittamaan lähiklubiin. Tulin sitten kotiin kello kahdeksalta aamulla. Ja tuosta on todisteena valokuvia internetistä, jollain "Ranskan parhaat bileet" -tyyppisellä sivustolla. Not so good. Mutta lauantaina ylitin itseni ja menin lenkille, joten olen aika ylpeä itsestäni! (tänään on sunnuntai. Tuollaiset suurteot pitävät mielen korkealla pitkään.)


Ja vielä kolmanteen: olen vasta hiljattain löytänyt asoksen nettikaupan, ja voih! Kuinka saatoinkaan elää ennen ilman! En tosin ole vielä ostanut mitään, mutta suunnitelmissa on vaikka mitä (ihan heti lottovoiton jälkeen). Tämän hameen haluaisin kevättä ajatellen:


Ja jonkun näistä Wieniin:

En oikein tiedä mikä näistä näyttäisi eniten wieniläisten cocktailkutsujen mekolta. Toisaalta asun pitäisi myös viestittää seuraavaa sanomaa kanssajuhlija/kilpakumppaneilleni: I'm gonna do some serious ass kicking tomorrow. Onhan kyseessä sentään kansainvälinen välimieskilpailu...

Ja kuvat siis www.asos.com

7 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Onpas helpottavaa kuulla, että siellä ihanaisessa Pariisissakin sataa vettä ;)

Itsekkin haaveilen että tekisin tilauksen nyt keväällä Asokselle, mutta harmi kun sinne ei taida käydä Visa Electron... En viitsisi lainata poikaystävänkään korttia. Ehkä parempi, säästyy ainakin rahat!

Anonyymi kirjoitti...

Minäkään en ole ikinä tilannut mitään Asokselta, en ole vielä löytänyt mitään niin IHANAA, että viitsisin ottaa riskin niiden brittikokojen kanssa. Palauttaminen on kuitenkin jo hieman hankalampaa ja kalliimpaa kuin kotoisiin postimyyntifirmoihin.

Tuuli kirjoitti...

dolce vita: juu, no worry. Kyllä täälläkin sataa. Mua himottaa nyt etenkin tuo kukkamekko... voivoivoivoivoi. Ja visakin olisi ja kaikkea (Ranskan tilille, jolla ei ole penniäkään)... Lähettävätköhän ne Ranskaan, täytyy ottaa selvää...

shandi: asoksella on kyllä aika hyvät koko muunnintaulukot... muutta isona miinuksena kyllä on tuo palautushomma. Mutta voivoivoivoivoi, kun siellä on kivoja juttuja.

Jonna kirjoitti...

hihihih, tilasin sen mekon:D

Tuuli kirjoitti...

jonna: jei! tervetuloa pariisiin, molemmat ihanuudet (sinä ja mekko) =)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo eka mekko! Tätä blogia lukiessa tulee aina kauhea ulkomaakuume, jos joskus edes saisi aikaiseksi ja muuttaisi edes vuodeksi pois suomesta!

Tuuli kirjoitti...

nelliina: oih, niin minustakin. Käyn päivittäin ihailemassa sitä Asoksen sivuilla ja käyn kovaa tahtojen taistoa pääni sisällä ostanko sen, vai syönkö ensi viikolla. Ja maailmalle vaan! Pariisissa on ainakin kiva asua ja ulkomailla olon jälkeen Suomi tuntuu paratiisilta!Itse olen ollut tosi tyytyväinen siihen, että lähdin. Sen jälkeen on kivempi tulla takaisin :)