sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Yliopiston luottojuoppo ja vauvakutsujen ohjelma

Eilen illalla, kun astuin yliopiston lukusalista ulos, minua tervehti vanhan viinan haju. Ajattelin, että viemäreissä täytyi olla jotain vikaa, tai sitten perjantai-ilta oli jättänyt minuun pysyvämmät jäljet kuin olin osannut kuvitellakaan. Kuljin pitkin tyhjää käytävää ja haju voimistui voimistumistaan. Astuin palo-ovista portaisiin ja olin törmätä humalaiseen, joka kuori tyynesti mandariinia tiedekuntamme kolmannessa kerroksessa. No, eipä siinä mitään, lauantaisin yliopistolla on tilaa.
Kyseessä oli yliopistomme luottojuoppo, joka asustaa kirjaston ja tiedekuntarakennuksen välisellä kadulla. Joka aamu hän käy hakemassa Metro-lehden kirjaston ovelta, lukee uutiset ja täyttää ristisanatehtävät. Ilmeisesti akateeminen henki on tarttuvaa.

Asiasta toiseen: Haluaisin tässä välissä päästää ilmoille yleisen hätähuudon: mitä ohjelmaa voi järjestää babyshoweriin? Yksi parhaista kavereistani on raskaana, ja meidän on siis hyvinä ystävinä järjestettävä vauvakutsut. Eli: tyttölauma, vaippakakkuja ja vauvapuhetta. Luvassa eivät välttämättä ole mitkään vuoden villeimmät bileet, etenkin kun paikalle on tulevan äidin toiveesta kutsuttu sekalainen lauma ihmisiä, joiden yhteensopivuus ei ole huippuluokkaa. Päätimme siis, että tilaisuus kaipaa ohjelmaa. Mutta mitä??? Toistaiseksi paras numero, jonka olen keksinyt on ”tunnista kenen julkkiksen vauva-palkintona rintapumppu” –peli, enkä ole ihan varma onko se seuraleikkien eliittiä. Ideoita otetaan siis vastaan!


Sitten päivän vaateosastoon:
Sunnuntai on paras päivä shoppailla, sillä kaupat ovat kiinni. Tosin kulmillani on melko helppo vastustaa houkutuksia myös kauppojen ollessa auki, hinnat kun eivät aina tunnu istuvan opiskelijabudjettiin. Alla on kuva kadullani olevan vaatekaupan näyteikkunasta, jossa on aina esillä jotain, johon ihastua.

Nyt vasemmalla oleva kokonaisuus inspiroi minut viettämään lauantaipäiväni tällaisissa vaatteissa:

(Kiinnostuneille: Saapat JonaK Pariisi, hame Naf Naf Pariisi, Poolo H&M ja koru Lindex)

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Saatoinpa olla mukana kun tuo hame ostettiin:)

Tuuli kirjoitti...

saatoitpa hyvinkin:)

Anonyymi kirjoitti...

Luulin että viittasit itseesi otsikon ensimmäisellä osalla :D

Jonna kirjoitti...

1)Oukkei, no esimerkiksi hankkikaa sellaisia yksiväriä valkoisia vauvabodyja ja kangastusseja (myrkyttömiä!), niin jokainen vieras voi tehdä vauvalle oman bodyn. Hyödyllistä ja tosi söpöä!
2)Tai, hanki sellainen vauvanhuppupyyhe, johon kaikki vieraat voivat piirtää kuvia yms. muuta kivaa.
3) kaikki vieraat tuo vauvakuvan itsestään ja sit joku arvailuleikki, että kuka on kukin.

niin, ja sano vain sille katrille, että mä olen jo nyt vapaa tiistai-iltaisin:)