sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Muotiblogi vs. blogiblogi

Olen löytänyt sisäisen rauhan blogini suhteen. Blogiani lukee ymmärtääkseni kolme ihmistyyppiä (siis minähän en kategorisoi ihmisiä!): 1) Ystäväni, joita kiinnostaa kaikenlainen hömppä etenkin koskien Pariisin muotia 2) Sukulaiseni, joita ei voisi vähempää kiinnostaa kaikenlainen hömppä, varsinkaan koskien Pariisin muotia ja jotka haluavat pikemminkinkin lukea kuulumisiani 3) Muutama satunnainen bloggari, joita kiinnostaa mikä ketäkin. Tosin tämänkin lukijatyypin kohdalla olen taipuvainen uskomaan, että Pariisi ja vaatemaailma kiinnostavat enemmän kuin tuulimaailma.

Mieltäni on kalvanut kysymys siitä, miten saisin tyydytettyä kaikkien toiveet. Ja olen keksinyt ainakin jonkun näköisen ratkaisun: blogimerkintäni tulevat koostumaan kahdesta osiosta. Ensimmäisessä on päivän/viikon/kuukauden teksti (riippuen kirjoitusaktiivisuudestani) ja toisessa päivän/viikon/kuukauden vaate- tai muu materiahömppä.

Ja tyylilleni uskollisena: aloitan päätökseni täytäntöönpanon huomenna. Tai viimeistään ylihuomenna.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka olenkin tyyppiä 3, niin silti ainakaan minua ei tylsistytä kertomuksesi muustakin kun vain muodista.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen tyyppiä kolme, mutta tykkään kaikesta kirjoittamastasi :D Paljon terkkuja täältä saapasmaasta!

Tuuli kirjoitti...

:) Jei, kiitos kaunis. Jatkan siis enemmän tai vähemmän samalla linjalla, fiiliksen mukaan. Ja milano: kiitos terveisistä, ja terveisiä takaisin täältä eiffel-tornin juuresta. Ei taida sinunkaan kotikaupunkisi olla siitä tylsimmästä päästä...

Anonyymi kirjoitti...

Olen hämmentynyt mutta otettu. Kuulun sukuun - ainakin sikäli kun en tunnista itseäni ensimmäisestä enkä viimeisestä kuvauksesta.

Noh, toden totta, ollaanhan tässä sentään entisiä avopuolisoja.

Tuuli kirjoitti...

ENTISIÄ, miten niin entisiä??? Isku sydämeen beibi, luulin, että oltiin vain tauolla:)no ei, en suoraan sanottuna muistanut kertoneeni sulle tästä yritelmästäni.