maanantai 30. kesäkuuta 2008

Shooooooes...




Tämä ei nyt ole mikään oikea postaus, mutta ihan pakko vähän hehkutella näitä popoja. "Ostin" ne Lauran siskolta, jolle kenkulit olivat liian isot. Ja maksoin 5 euroa, koska tyttö parka halusi ehdottomasti niistä eroon. Nyt on jalo olo :) Tykkään näistä niin vietävästi! Semi-rock, semi-siisti, they've got it. Nilkan ympäri menee tosiaan tuollainen tuplaremmi, jossa on solki. Laitan ne varmaan tänä iltana revityn farkkuhameen tai pillifarkkujen kanssa.

Ai, ja sellaisesta piti vielä avautumani, että nyt vähän harmittaa. Kävin Etamilla ostamassa sukkia (villiä...) ja kokeilin IHANAAIHANAAIHANAAIHANAA maximekkoa. Sellainen poltetun oranssi, jossa oli samanväristä pitsikoristelua. Täydellinen malli ja kaikki, näin jo itseni kulkemassa ruskeissa gladiaattorisandaaleissa, ruskeassa nahkavyössä ja siinä ihanassa ihanassa mekossa pitkin Pariisin katuja, kunnes totuus iski: se pirulainen ei mennyt kiinni rinnoista. Kokeilin isompaa kokoa, mutta koko sen mekon täydellinen istuvuus katosi ja olinkin enää tipu säkissä, enkä tyylikäs, pitkä ja naisellinen kauniissa mekossa. Eli kiitti tästä.

12 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

haista jotain pahanhajuista. noi on ihanat. nyt kun sulla on noin mielettömät kengät niin on vain reilua, että luovutat sen ihanan harmaan takkijutun mulle. kiitti.

Tuuli kirjoitti...

jonna: jos näillä periaatteilla mennään, niin mulla on oikeus aikamoiseen ratsiaan sun vaatekaapissa.

Marianna kirjoitti...

Ihanat kengät! Ja vaan 5e :)Pitää alkaa kyselee kavereilt, et myyksne mulle kenkii...

Stazzy kirjoitti...

Mulla on karmea kenkäongelma. Pitäis löytää juhlamekkoon sopivat korkkarit ennen kuin palaan Suomeen, mutta se tuntuu olevan ihan mahdoton tehtävä.

Ja voimme ilmeisesti todeta, että ranskalaiset ovat rinnattomia.

Madde kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissani!

Ocean kirjoitti...

Täydelliset!

MouMou kirjoitti...

Oh, tykkään noista kengistä.:) *kade*

-SL kirjoitti...

Upeat kengät!

Anonyymi kirjoitti...

noi kengät on aivan IHANAT ! siis tosi ihanat kengät, ää!

Anonyymi kirjoitti...

Nelliinan blogissa mainitsit jostain konsertista Pariisissa elokuussa. Ollaan siellä 27.7.-10.8. kaksi viikkoa. Tiedätkö tapahtuuko siellä silloin jotain kivaa mistä olisi hyvä tietää?? Kiitti jos jotain osaat vinkata!

Jaana kirjoitti...

voi vitsit, mitkä kengät !!! tuommoisissa tilanteissa sitä kenkien ihanuutta lisää vaan entisestään se, minkä onnenkantamoisen kautta ne itselle kulkeutuu =)

Tuuli kirjoitti...

marianna: kiitos! Joo, välillä inventaario kavereiden kenkäkaapeissa kannattaa...

stazzy: juhlakengät on maailman ärsyttävimmät, kun tavallaan haluaisi ostaa JUURI siihen asuun sopivat täydelliset popot. Mutta jos maksaa yhtään enemmän, niin olisi kiva jos pystyisi käyttämään niitä toistekin.

ja meinaatko...

jessica: ja toteutan sen tänään...=)

ocean: jeee, kiitti=)

moumou: heheee, thanx

*~sl: khhiitti!

carry: kiitoshkiitosh, oon niistä iaka täpinöissä.

nina: tuun juttelemaan sun blogiin=)

jaana: niinpä. On ihanaa, kun vaatteisiin ja asusteisiin liittyy joku tarina. Vaikka tässä tapauksessa ei nyt ole kyse mistään mielettömästä survivor storysta, on silti mukavampaa, etten vain ostanut niitä lähikaupasta.