torstai 26. kesäkuuta 2008

The end of an era (lainaus Rossilta Frendeistä)


Nyt on vähän sellainen "aikakauden loppu" -olo. Tänään oli englannin tentti ja se olikin sitten viimeinen ikinä. Tai ainakin mitä tulee maisteriopintoihin. Jos nämä tentit menevät läpi, niin minä olen sitten virallisesti hieno ja suuri Maisteri. En ainakaan enää opiskelutarkoituksessa mene tuohon ylläolevissa kuvissa näkyvään laitokseen. Toinenkin asia korostaa tätä aikakauden loppu-fiilistä: minä muutan. Olen asunut pienessä kanin kopissani puolitoista vuotta ja nyt sitten vaihtuu asuinpaikka. Menen ensin pariksi kuukaudeksi kaverini asuntoon, joka taas muuttaa kesäksi vanhemmilleen ja sen jälkeen en vielä tiedä. Toisaalta on kivaa vaihtaa vähän isompaan kämppään, toisaalta minua harmittaa lähteä korttelistani, sillä tämä on mielestäni Pariisin kivointa aluetta. Tässä kuvia kotikonnuistani:
Kotikatu
Lempikohta kotikadullani. Tai oikeastaan tuo on poikittainen tie kotikadulleni, jota pitkin kävelen aina koulusta tullessani. Seinään on maalattu pieni poika ja vasemmalla on koulu, jonka pihalla lapset huutavat kuin riivatut elukat koko päivän.


Kotiovi (tuo tuossa vasemmalla) ja kotirappu
Kotiovea vastapäätä oleva italialainen ravintola.
Kuva koulumatkalta.

No niin, ja sitten asiaan: lähden tänään hunningolle, trallanlallanlei. Ainoa miinuspuoli on se, että olen menossa drum and base bileisiin. Ja juuri muutama postaus sitten valittelin, kuinka en tipan vertaa tajua sitä musiikkia. Mutta juttu on nyt niin, että kaverini siskolla on juuri mennyt poikki avomiehensä kanssa ja vielä aika rytinällä. Kaverin sisko on siis aika murheen murtama. Kaverin sisko on Pariisin drum and base-skenen suuri tuntija ja ystävä ja tänään on jotkut tärkeät jeejee bileet, jotka kaverin siskon kaveri järkkää ja jonne kaverin siskon on vähän niin kuin mentävä. Kaverin sisko siis rukoili kaverin mukaan henkiseksi tuekseen (ex-avomies saattaa olla paikalla...) ja kaveri rukoili minut mukaan omaksi henkiseksi tuekseen. En ihan voi uskoa, että vietän vikan tentin juhlimisen näin, mutta minkäs teet. Tässä asussa ajattelin mennä Drum and Base:aamaan, ei varmaan yhtään istu ympyröihin, mutta a) en tiedä miten tuollaisiin bileisiin pukeudutaan b) jos siedän sitä musiikkia, niin ainakin pukeudun miten huvittaa. (Kuvien laatu on kamala, ei pelkästään siksi, että kamerani on aika huono, vaan myös siksi, että ulkona paistoi aurinko joten vastavalo pääsi tekemään tepposiaan).






Ja kiitos viime postauksen mekkoa komentoineille, se jäi sitten kauppaan.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, ja hauskaa iltaa! Kyllä kunnon rumpu ja basso saa jalan vipattamaan jos bileet on hyvät ja mieli korkealla. (En mäkään sitä musiikkityyliä hirveesti ymmärrä. Ex-mieheni sitä itse väsäili ja bileissä tuli hänen mukanaan riekuttua joskus 2000-luvun alussa..)

Jonna kirjoitti...

Voi ei! enks mä enää ikinä siis pääse vierailee sun koloon?! Mun mielestä sun pitäis yrittää pölliä se pokemontyyny. Se on ihq.
Huoh. Mä. En. Valmistu. Ikinä.

Jonna kirjoitti...

Voitsä oikeesti jättää kanaboordin?! Eiiiiiii!

Mut honestly. Tylsää, et joudut jättää ne kulmat koska se paikka puiston vieressä on niin kiva:) Muutatko kivinkin kauas siitä?

MouMou kirjoitti...

Voi miten nätit sääret!:O<3 *kade*

Tuuli kirjoitti...

nina: kiitos! (toivottavasti tämä nyt ei ole sellainen "ei saa nuolaista ennen kuin tipahtaa"-tilanne, apua jos en pääse läpi...) ja oli kyllä ihan sairaan kivaa, vaikka musiikki olikin ihan...noh, en ymmärtänyt sitä.

jonna: joo, mä tiedän, aivan kamalaa! Kävin just siellä kämpässä ja se asunto on kyllä tosi kiva, mutta se kortteli ei. Tai se on ihan ok, ei mitään vikaa, mutta kun tää oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kivaa aluetta! Ja kyllä sä valmistut joskus

moumou: voi miten kiltti kommentti! =) Kiitos, tuli hyvä mieli! Joo, sun kyllä sietääkin olla kade, neiti timmi vyötärö. =)

AA kirjoitti...

Ompas ihana miljöö missä asut!