sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Muuttoa Gay Pridessa



Kyllä on taas tämän tytön järki juossut ihan mieletöntä vauhtia. Päätettiin Lauran kanssaa muuttaa tavaramme eilen, kun saimme Lauran isan tila-auton käyttöön. Eilen muutama kymmentuhatpäinen joukkio piti gay priden ja muutama satatuhatpäinen joukko shoppasi Pariisin alennusmyynneissä. Mutta muuten päivä oli mitä oivallisin tila-auton ajamiseen ja taskuparkkeeraamiseen ensimmäistä kertaa Pariisin liikenteessä. En ehkä sen enempää avaudu siitä kokemuksesta. Jokainen Pariisissa käynyt ymmärtänee tuskani ja jokainen vähänkään isommassa kaupungissa vieraillut saattanee myöskin käsittää (esimerkkiluontoisesti kuitenkin: Charles de Gaulle Étoile-liikenneympyrässä, joka on Champs Élyséen päässä on tilaa noin kahdeksalle autolle vierekkäin, eikä siellä ole kaistaviivoja. Kaikki ajavat ihan miten huvittaa. On muuten kivaa puuhaa.) Vietimme muun muassa 40 minuuttia jumissa yksisuuntaisella tiellä, gay pride-kulkueen kulkiessa ohitsemme. Onneksi aurinko paistoi ja oli muutenkin leppoisa tunnelma, tuntui kuin olisi katsonut ohi kulkevia bileitä. Loppujen lopuksi järjestäjät päättivät keskeyttää kulkueen, jotta pääsimme läpi. Mikä oli ihan mukavasti, ottaen huomioon, että takanamme jumissa oli mmm. lentokenttä bussi. En todellakaan tiedä ehtivätkö ihmiset koneisiinsa. (Tarkennus varmuuden vuoksi: yllä olevassa kuvassa on oikeita poliiseja, ei YMCA-henkisiä juhlijoita...:)

Täällä:


Yritin ajaa tätä:


Illalla menimme Seinen rannalle piknikille kavereiden kanssa ja lopuksi päädyimme vielä klubille. Kuvitusta metromatkalta:




Löysin pitkän käyttämättömän jakson jälkeen uudelleen tämän ruskean hameen, jonka ostin Nizzasta pari vuotta sitten. Välillä tämä kuvien ottaminen blogiin kannattaa. Huomasin vasta kuvista, kuinka älyttömän läpinäkyvä tuo toppi olikaan ja laitoin alle toisen topin ennen ulos lähtöä. Tyhmästi jäi tuohon sivukuvaan hame takaa vekille, mutta malli taitaa silti näkyä.





Alla olevat kengät ostin alesta 9 eurolla, sillä minulla ei ole ainoitakaan sandaaleita Pariisissa. Ja voi jestas, mitkä jalan tappajat ne ovatkaan! (älkää välittäkö kammottavista varpaan kynsistä, niistä tuli kauniin punaiset ennen ulos lähtöä=)

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

perkele mun tollainen violetti hame on vieläkin eräillä kaksosilla "lainassa". Nyt haluun sen kyl takas!

pidän tässä vähän "lukutaukoa"...:D

-SL kirjoitti...

Vau ihana hame!:) olisin heti ostanut, jos olisin nähnyt jotain tuon tyylistä Nizzassa..

Tuuli kirjoitti...

jonna: taistele!

*~sl: Löytyi Promodista, eli ihan perusketjusta... vähän surullista, että suurin osa vaatteista tulee niistä, vaikka Ranskassa on vaikka mitä kivoja pikkukauppoja.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on sulle jotakin blogissani!
Tule katsomaan!

t. chichi

osoitteeni:

chichi11.vuodatus.net