keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Help, hjälp ja apua!



Ostaako tää ton mekon, vaiko eikö? Nyt tarviis nopeasti mielipiteitä... Varauksessa Naf Nafissa perjantaihin asti, eikä maksaisi kuin 22 e ja tavallaan aika kiva, mut sit kun ei pysty päättämään... Enkä ole ihan satavarma käyttäisinkö sitä. Mutta toisaalta, jos en osta, niin sitten saattaa pi kismittää myöhemmin ja se on ehkä vielä pahempi. WhatdoIdo, people!??! Noista kuvista ei ehkä saa kamalasti tolkkua, kun ne on otettu peilin kautta, mutta se on tuollainen vähän jännän mallinen kaapu, tosi korkea kaulus, vähän maatuskakirjailua helmassa ja liehukehihat.

Sit: heheheheeeeeeee, meni vika oikeustieteiden tentti. Pershheeelleenhän se nyt vähän läjähti, mutta eipä tuo haittaa, läpi män oon aika saletti ja sepä riittää. Huomenna englanti, en aio kamalasti siihen stressata. Ja sit: dudes, I'm done!

Rappukuva eilisen kasariasusta:


Ja kun puhuin siitä toisesta mekosta, niin tässäpä se nyt olisi... meni vähän pelleilyksi se kuvien otto rapussa, eikä mitään järkevää syntynyt. Eipä tuosta kuvasta varmaan paljon tolkkua saa, mutta yrittäkääpäs kuitenkin. Mie tykkään siit kuiteskii.





Loppuun vuoden rajaus-palkinnon ansaiteva kuva pikku naapurin pojasta, jota hoidan silloin tällöin. Ehkä maailman söpöin napero, ja katsokaa miten siisti hellehattu ja lappuhaalarit! Oikeasti, vähänkö haluaisin itselleni tuollaiset seilorilappuhaalarit!

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viimeisen kuvan (ei toi suloinen pikku poika vaan viimeinen sun kuvasi) mekko on todella upea!!! Siihen verrattuna NafNafin mekko on pliisu. Kirjailut ja muut on kauniit, myös hinta on hyvä, mutta värinsä puolesta jäisi ainakin mulla kaappiin käyttämättömänä. (Tosin mulla on lähes kaikki aina mustaa tai valkoista..)

Ocean kirjoitti...

Voi että mikä pikku hurmuri... Pitääkin alkaa katsella meidän nappulalle haalareita ;)

Jonna kirjoitti...

OSTA! Jos sä et käytä, niin mä ostan ton sulta samalla hinnalla itelleni:)

-SL kirjoitti...

Aivan ihana mekko, ostat ehdottomasti!:) minullakin on yksi tuon mallinen mekko..
Hienoja kuvia! tykkään myös tuosta mekosta jossa kukka.
Nizzasta muuten kun kirjoitit niin minäkin löysin Nizzasta yhdet Mellow Yellow merkin tennarit, onko siis hyvä/kallis/suosittukin merkki? itse en yhtään tiedä.
Minulla on yksi Suomessa asuva nizzalainen tuttava jonka perheellä on siellä ravintola ja hänen mielestään kaasuräjähdys mikä sattui vuokra-asuntomme luona ei ollut mitenkään ihmeellistä vaikka minua se kovasti järkytti. Että taitaa aika paljon niitä Ranskassa sitten sattua! hui.

Styledrop kirjoitti...

Jos mietyttää, niin kannattaa vielä venailla, muuten taitaa jäädä käyttämättä. Ja onpas suloinen pikku-seilori siellä:)

MouMou kirjoitti...

Piti myös sanoa, että jos mietit/epäilet, älä osta.:)

Anonyymi kirjoitti...

Itse en ostaisi. Jokseenkin näytit suhteellisen leveältä sen kanssa, ainakin noissa kuvissa. (: ja tämä siis terveellisenä kritiikkinä mekolle, ei sinulle.

Tuuli kirjoitti...

nina: kiitos, tykkään siitä itsekin. Juu, mietityttää itseänikin vielä vähän...

ocean: eikö ole aika suloinen? Tosin se osaa olla aika riiviökin...eiköhän kaikki lapset toisaalta. Ja haalarit lapsilla on kyllä tosi kivoja!

jonna: voin ostaa sen sulle, jos haluat=) niitä oli pari jäljellä...
.
*~sl: jaaaa...kiitos. Kylläpäs menee hankalaksi, kun tulee näin erilaisia mielipiteitä. Mellow Yellow on ehkä vähän Gapia halvempi, mutta ei todellakaan mikään 15 euron merkki. Jos huvittaaa, käy katsomassa www.mellowyellow.fr Heheee, kaasuräjähdys, so french. Mulle ei kyllä ole ikinä sattunut mitään vastaavaa, eikä kyllä tutuillekaan, mutta voin kuvitella, ettei ole mikään mieletön ylläri. Nizzassa on kyllä niin välimeren meininki, kun se on ihan siinä Italian rajalla, että mikä Nizzassa on normaalia, ei aina ole muualla Ranskassa.

styledrop: niinpä, ehkei sitten kannata. Tykkäsin vaan tosta ei-niin-jokapäiväisestä lookista, mikä mekolla oli, mutta turhaapa sitä on pitää ei-niin-jokapäiväisen näköistä mekkoa kaapissa.=) Heh, pitää sanoa naapurin tädille, että seilori sai kehuja, saattaa tulla hyvä mieli.=)

moumou: hmmm... niin kai se sitten on.

pipa: no vähän samanlainen fiilinki mullekin tuli. Heh, toi on kyllä aina niin vakuuttava argumentti toi "näytät leveältä", että sinne jäi mekko.=)

Anonyymi kirjoitti...

Tosiaan en tarkottanut mitenkään pahalla tota leveä-juttua, mut pointtihan onki siinä et tollaset mekot saa ihmisen, koosta riippumatta, näyttämään kokoa, paria isommalta kuin normaalisti. (: vaikka olishan se livenä voinut näyttää paremmaltakin, tuossa oli vaan muutama kuva.

Joo, meinasin tosiaan sen Lacosten mustan pikeen ostaa, jos mikäli vaan ehdin tänään vielä kaupoilla. Ei mulla oikeestaan edes ole muuta ideaa..paitsi ehkä yks hajuste. Sen vois kyllä ostaa. Pitää vielä huomaamattomasti yrittää kysellä :D

Anonyymi kirjoitti...

Mää jättäisin tuon NafNafin mekon ostamatta, äitiysmekolta vaikuttaa (ainakin noin yläkulmasta kuvattuna).

AA kirjoitti...

Osta osta! Se mekko on ihana!

Tuuli kirjoitti...

pipa: juu, ei hätiä mitiä, en nyt ollut vielä suruun hukkumassa=)

Katinka: no en nyt sitten ainaskaan vielä ostanutkaan... äitiysmekkotyylinenhän se vähän onkin.

a&r: no arvaa sainko tuon sun kommenttisi, kun olin jo jättänyt sen kauppaan! Mietin vähän sellaistakin, että jos se hinta vielä vaikka laskisi (yeah, right... alle 20 e nafnafista, salettiin...) niin sitten ostan ja jääköön vaikka käyttämättä. Huomenna joudun vaihtamaan yhden nafnafin paidan pienempään, ehkä se sittenkin lähtee mukaan.

Ja kiitos kommenteista!