keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Vrrrrrrrum...


Huhhuh, mikä viikko taas edessä –tai oikeastaan lähes takana. Minusta tuntuu, että elän jatkuvasti viitosvaihteella. Unelmoin yhdestä päivästä, jolle en olisi jo suunnitellut sataa asiaa tai jona ei olisi mielettömiä määriä koulutöitä rästissä. Tosin minulla on tässä jaksossa neljä seminaaria viikossa ja kaksi luentoa, joten koulutöiden osalta en taida saada ihan heti rauhaa.

Tämä viikko on seuraavanlainen: maanantaina cocktailtilaisuus koululla proffien, vanhojen opiskelijoiden ja muiden Tärkeiden Henkilöiden kanssa. Tiistaina tärkeä seminaari, yksi tekstianalyysi palautettavana. Tiistai-iltana tapaaminen asianajotoimistossa, joka valmentaa meitä kansainvälistä välimieskilpailua varten. Keskiviikkona yksi seminaari, torstain seminaarin valmistelua ja lastenvahtimista illalla. Torstaina seminaari, tapaaminen asianajotoimistossa iltapäivällä ja illalla megakestit, juhlistaaksemme antivalenttiinia (täällä St Valentin alkaa olla jo aikamoista sydänhömppää, ei siihen kykene). Perjantaina seminaari, joka pitäisi valmistella jossain välissä. Ja ah, illalla ilmeisesti hetken rauhaa! Tosin poden huonoa omaatuntoa, sillä en ole ehtinyt nähdä muutamaa ystävääni ikuisuuksiin, ehkä yritän ympätä heidät perjantai-iltaan. Lauantaipäiväksi onkin sitten luvassa kilpailuun treenausta ja illaksi yhdet synttärijuhlat.


Mitenköhän sitä oppisi pysähtymään? Kuinka paljon helpompaa elämä olisikaan, jos osaisi ottaa hetken aikaa itsellensä.

Alla muutama kuva cocktail-kesteistä, sekä asustani. Laitan myöhemmin kuvan accesorizeista, neuletta kiinni pitämässä minulla oli maailman söpöin Bambi-koru, jonkua olen saanut mummiltani viisi vuotiaana.
Tämä kultameininki sai innoitetta muotiagentin kullankeltaisesta postauksesta pari päivää sitten. Hame H&M, neule H&M, kengät Eram ja leggingsit jostain...



Kavereita post-cocktaililla Panthéonin edessä...



Ja vielä megasikahuono kuva päivän vaatteista ennen cocktailtilaisuutta:

(neule stockalta vuonna 1 ja 2, paita H&M, farkut H&M (juu, aika paljon H&M:ää...), huivi Promod ja popot ne samat vanhat Converset)

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

milloin oot oikein mennyt ostamaan converset? mulla on suunnitelmissa ostaa jotkut kivanväriset sieltä kun täällä suomessa ne on yllätys yllätys hiukaksen ylihinnoiteltuja:)

Anonyymi kirjoitti...

nTää ei kyllä nyt mitenkään tai paljon liity sun blogiin :) Mutta miten tai minkä kautta sä hankit asunnon pariisista? Paljon siellä maksaa vuokra ja opiskelet sä siellä jotain vai käytkö ihan töissä? :)

muotiagentti kirjoitti...

Tuuli: blogissani on haaste sinulle!

Ranskassa löytyy kirppareiltakin hyväkuntoisia conversseja, jos hyvä mäihä käy.

Tuuli kirjoitti...

glittermus: asuntoa voi yrittää hankkia www.pap.fr sivun kautta, yksityisten asuntoilmoituksia. Mutta jos sitä kautta meinaa asunnon löytää, täytyy olla pariisissa, koska näytöt ovat yleensä ihan parin päivän sisällä. Toinen vaihtoehto on Ranskan Suomi-instituutin sivustot tai Suomalaisen osakunnan sivut (Google...). www.crous.fr kautta voi hakea asuntoa opiskelija-asuntolasta, mutta aikarajat hakemuksille ovat aika tiukkoja, eli kannattaa toimia nopeasti. Suurin osa -minä mukaan lukien- hankkii asunnon agencen, eli kiinteistövälittäjän kautta, mutta tässä on se ikävä puoli, että vuokralainen joutuu maksamaan kuukauden vuokran välityspalkkiona.

Vuokrat ovat kyllä aika hurjia, alla 500 eurolla ei saa yhtään mitään, jollei ihan sikamäihä käy. yksiöt ovat siinä 500-800 euroa kuussa, paikasta ja koosta riippuen. Ja 500 euroakin on tosi vähän... Asunnot ovat pieniä (itse asun 15 neliössä, kavereideni kämpät ovat samaa koko luokkaa, eli 13-21 neliötä).
Ja vielä viimeiseksi: opiskelen.

muotiagentti: juu, niinpä taisi olla haaste. En voi vielä olla kovin mukava, yritän toipua siitä shokista, että hylkäät meidät. Ainakin puolittain. No ei kai, onnea vielä kovasti työpaikasta! Hieno homma! Ja jos nyt kerran viikossa pidät meidät ajan tasalla Brysselin tapahtumista ja muodista, saatan ehkä toipua tästä järkytyksestä.

Mennään siis Jonnan kanssa koluamaan kirppareita=)Kiitos vinkistä!