maanantai 3. elokuuta 2009

Naamat -09



Viime viikonloppu meni lauantain ja sunnuntain osalta Billnäsin Faces etnofestareilla ja oli kyllä eri lystiä. En ollut ennen ollut Faceseissä ja pakko sanoa, että kyseinen tapahtuma kiilasi kesähäppeninkien suosikkilistan kärkeen. Esitykset olivat tosi mielenkiintoisia eiväkä pelkkää mainstream anttituiskuhannapakarinenpmmp-meininkiä, vaikkei niissäkään toki mitään vikaa ole. Ja oli Faceseillekin päätynyt mm. Koop Arponen ja Pelle Miljoona. Fiilis oli ihan mieletön, kaikki olivat hyvällä tuulella, alkoholi toki virtasi mutta perus oksennuskänni jengi puuttui. Meiltä meni lauantaina vähän esitykset ohi, kun surffailtiin vain ympäriinsä ja fiilisteltiin ruokakojuja ja muuta meininkiä. Ehdittiin nähdä vain Joose Keskitalo ja vähän tuota ylläolevaa bändiä, jonka nimeä nyt en muista, mutta joka oli hyvä. Sunnuntaina päädyttiin sentään katsomaan siperialaista kansanmusiikki esitystä joka sisälsi tanssia, laulua ja soittoa ja oli aivan mieletön. Etualan pikkutytötkin olivat selvästi hurmiossa, sillä he koettivat kovasti tanssia kuten siperialaisnaiset lokkitanssissa.



Omaa hippiuskottavuuttani ja sulautumista massan voi arvioida sen varassa, että kun kävin ensiapupisteessä desinfioimassa haavaani (tekevälle sattuu..) yksi kundeista oli vakuuttunut, että olin tullut paikalle tappelemaan hippien kanssa. :) Ja minä kun olin vielä laittanut maatuska-huivin kaulaani ihan vain maastoutumismielessä!



Teimme taidetta.


Kavereiden kaverin ruokakoju. Yksi kavereiden kavereista omistaa muuten Helsingin parhaimman nepalilaisen ravintolan, Mount Everestin . Käyttäydyin kuin mikäkin fani kun tajusin minkä ravintolan omistajan kanssa puhuin, hehkutin ruokaa maasta taivaisiin ja hyvä jos en pyytänyt nimmariakin.





Asiasta kukkaruukkuun, surffailin eilen autosiviuilla ja mites tämä menopeli?

6 kommenttia:

Tessa kirjoitti...

Auto on kyllä hieno :).

-SL kirjoitti...

tuo auto on hassu

Tuuli kirjoitti...

Tessa ja *~sl: eikö! KErrankin naisellista muotoilua, hihi!

apple blossom kirjoitti...

nyt vasta huomasin että oot taas alkanu kirjottelemaan! ihanaa!! eksyin blogiisi joskus kauan sitten ja seurailin mielenkiinnolla juttujasi pariisista (vaikka en koskaan tainnut kommentoidakaan). ulkosuomalaisten blogit on suosikkejani, koska ite elelen myös ranskan ja suomen välillä :) ja vaikka sen takia pariisin kuulumiset kiinnostikin erityisesti niin odotan innolla myös juttuja new yorkista! :)

Jonna kirjoitti...

Tuulii....tuulii.....mä haluan alkaa jo sua häiriköiväksi anonyymiksi, joten nyt niitä Nykkijuttuja!

Tuuli kirjoitti...

apple blossom; jee, kiva! Tsemppiä surffaukseen, se on välillä vähän raskasta

Jonna: sorisorisori, mutkun kaikki oli niin vaikeeta! :)