perjantai 31. heinäkuuta 2009

I screwed it all up. In second hand shoes.



Uimastadion
Viime päivät ovat kuluneet lähinnä tuossa ylläolevassa paikassa, eli uimastadionilla. Uin hienosti sammakkoa (tai ammattilaisille rintauintia) ja päätinkin että on uusien haasteiden aika. Yritin siis kroolata. Katselin muiden lipumista ympärilläni ja mietin, että eipä tuo nyt niin hankalalta näytä, ei kun menoksi. ensimmäiset 4 metriä menivät hienosti. Sitten rupesi vähän väsyttämään. Puolessa välissä viidenkymmenen metrin pituista jättiläisallasta jouduin luovuttamaan jotten hukkuisi. Räin, pärskin ja polskutin ja katselin katkerana kuusikymppistä, joku likui pitkin vedoin viereisellä radalla. Pyh, sanon minä. Alla stadika-asu (siis ennen ja jälkeen uinnin, tietty), kengät ja rannekoru ovat viimeisimpiä kirppariostoksia.









Olin pari päivää sitten katsomassa Pariisi 36 - leffaa ja se oli IIIIHANA, sanoivat pahat kielet mitä tahansa. Leffasta ulos päästessä oli "maailma on sittenkin ihan kiva paikka" - fiilis, jonka mm. Amélie ja Kaunis Elämä - elokuvat ovat myös saaneet aikaiseksi.



Pariisi 36

Ja otsikkohan viittaa siihen, että kämmäsin viisumihaastatteluni ja minulta puuttuu noin miljoona dokumenttia. Ei siitä sen enempää, ei voisi juuri paljoa enempää v***ttaa tällä hetkellä. Toivotaan yhdessä, että pääsen lähtemään. Alla leffa-asua.


Oonkin mennyt vähän keltaisissa viime aikoina.


Iiiiih, rakasrakas Tara Jarmonin clutch. Ja paitoja on tosiaan kaksi päällekkäin.


Toinen viimeaikojen kirppariostos


Tein loppupeleissä tuollaisen kokotukkasivullepinneillä taiteellisen kampauksen, josta epätoivoissani yritin saada kuvia. Vaan eipä oikein onnistunut.






Tämä kuva onkin sitten loppukevennykseksi. Tuuli 5v, terve.

4 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Ihana tyyli!:) mahtavaa että sinäkin pääsit käymään Sardiniassa

-SL kirjoitti...

ja kiva että palasit takaisin bloggaamaan

Anonyymi kirjoitti...

Beautiful bag :)

Tuuli kirjoitti...

*~sl: kiitos! ja joo, se reissu oli aivan mahtava! Mentiin Pariisista kolmeksi päiväksi ja vaikka reissu oli lyhyt saatiin tosi paljon aikaiseksi. ITaliassa - tai ainakin Sardiniassa - menee kaikki ihanan myöhään kiinni :) Ja kiitos.

kofi: thanks, I really love it too. I bought it from Tara Jarmon outlet from Paris!