lauantai 22. elokuuta 2009

Ei PYSTY enää

Rikki. Minä olen rikki. Puhki. Poikki. Väsynyt. Enkä enää jaksa juhlia. En jaksa, en jaksa, en jaksa. Vaan pakko on. Huh.


Eilen meni taas viihdevaihteella koko ilta. Meillä oli intro kurssin tentti perjantaina, jota kukaan ei tainnut ottaa asiaan kuuluvalla vakavuudella. Kahden tunnin tehopäikkäreiden jälkeen kävin salilla, joka on ihan tässä vieressä. Sieltä selvittyäni lähti ilta taas käyntiin: ensin lähibaari ja sitten klubiin. Vettä tuli kaatamalla, kun lähdimme klubista. Oli aika tunnelmallista juosta kaatosateessa taksin perässä New Yorkissa. Onneksi oli lämmintä. Pääsin nukkumaan kuuden aikaan ja armaat vanhempani päättivät muistaa tytärtään soittamalla tänään kello kymmenen. Nyt väsyttää ja joka paikkaa särkee liiallisesta tanssimisesta (ja ehkä vähän juoksumatolla ravaamisesta). Lohdutuksekseni söin pussin Panttereita.


Täytynee taas mennä tutumaan, johan tässä on neljä tuntia oltu hereillä.



Tuuli: ei kuvia klubissa. Ihanan freesi ja kaunis Maija tuossa vasemmalla ei mitenkään erikoisemmin häivytä omaa hikistä ja punakkaa olemustani.


Tuuli, ei kuvia klubissa, osa 2.


Ai niin, ai niin, ai niin! Klubissa tarkastettiin kaikki laukut ennen kuin pääsi sisään. Ja tarkastajan pirulainen vei pienen kynsisaksiavaimenperäni, joka on ollut mitä mainion toverini jo pitkään. Kieltämättä sen vavisuttava neljän sentin varsi ja tappavan terävät leikkausterät ovat aika vaikuttava ase.

Tää kuva oli pakko laittaa, vaikka se olikin ihan vahinkolaukaus, kun yritin keksiä kivaa kohtaa missä kuvata. Näyttää vähän siltä kuin kukkaverholla olisi jalat. Kyllä, bloggaan. Ja seison sen mukaisesti. Tilanne päällä. Lempiclutch. Tai yksi niistä. Tara Jarmon Pariisista, läksiäislahjana kavereilta. Muoto selittynee clutchin sisällöllä: kamerat ja avaimet.

Ai niin, ja vielä yksi edit: kuljimme noin kymmenen hengen porukassa ja yksi ranskalaistyttö joi olutta kävellessään. Ja kuinkas sitten kävikään: poliisiauto tuli ja pysäytti ja SAKOTTI pikkuneitiä julkijuopottelusta. Miettikääpä jos Suomessa sakotettaisiin julkijuopottelusta, siinäpähän saataisiin valtion velat viikonlopussa maksettua.

6 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

ihana mekko!

-SL kirjoitti...

Ihana mekko ja clutch

Kati kirjoitti...

Looks like lots of fun!
Your dress is awesome!

Tuuli kirjoitti...

Jonna: Thanks
*~SL: Kiitos!
Cathy Voyage: It was, although I've been partying so hard that I'll drop dead at one point. And thanks!!

Tuuli kirjoitti...

Jonna: Thanks
*~SL: Kiitos!
Cathy Voyage: It was, although I've been partying so hard that I'll drop dead at one point. And thanks!!

Anonyymi kirjoitti...

Nykyään täällä sakotetaankin julkijuopottelusta.