maanantai 31. elokuuta 2009

Brassityttöjen kanssa

Huoh.

Luennot ovat alkaneet ja on pakko sanoa, että opetuksen taso on kyllä jotain aika mieletöntä. Ihan huippuproffia jotka ovat tosi stimuloivia ja innostuneita työstään. Itse tosin aloitin lukukauden tiputtamalla aika määrän kursseja pois.

Yksi proffa aloitti luennon sanomalla, että joutuu valitettavast olemaan poissa yhden kerran, eli joudutaan pitämään jonain päivänä neljä tuntia luentoja putkeen. Kaksi viimeistä tuntia pidetään Herra Professorin kotona, jonka jälkeen vuorossa on epävirallista juhlintaa. Siis jos opiskelijoille sopii. Hmm, sopiikohan?

Perjantaina oltiin aivan mielettömän hienossa ravintolassa brassityttöjen, Antonion, Noran ja Noran poikaystävän kanssa. Täällä on meneillään ”ravintolaviikot”, eli 35 dollarilla söimme menun, joka tavallisesti maksaa lähemmäs 200 dollaria. Menulta löytyi mm. Kobe-härkää. Ja kyllä, 35 dollaria.


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Mahtava tarjoilijamme, joka yritti aluksi kaiken kälätyksen keskellä selittää aterioidemme hienouksia. Hän lähes luovuttui loppua kohden, mutta pysyi yllättävän hyväntuulisena.

Lauantaina olimme lattarityttöjen järjestämässä illanvietossa tyttöjen asuntolan alakerran ”bilesalissa”, jonka jälkeen suuntasimme Brooklyniin kattobileisiin. Sieltä matka jatkui lattarikemuihin pieneen klubiin Brooklynissä. Oli eri lystiä. Tänään olen lueskellut Washington Square Parkissa, kopioinut luentomuistiinpanoja koneelle ja seuraavaksi suuntaan opiskelukaverini synttäreille. Asuntoni vieressä on muuten MAAILMAN parasta falafelia. Ja hinta 2,5 dollaria. Näillä mennään.

P.S. HYVÄ KIMI!!

7 kommenttia:

Lalla kirjoitti...

Hei saako udella, mitä opiskelet ja missä yliopistossa ja ennen kaikkea, miten oot päässyt sinne? :)

Kuulostaa hienolta, New York <3

Nimim. itsekin voisin lähteä :D

Tessa kirjoitti...

Moikka,
nyt vasta muistin tulla tänne ekan kerran sun NY:hyn saapumisen jälkeen. Näyttää aivan loistavalta!

primrose kirjoitti...

Hei mahtavaa että oot pistäny Nykki-tarinaa tulemaan! Katoin ihan sattumalta Polka Dotsia lueskellessani Jonnan blogilinkit ja päädyin tänne! Ihanaa päästä lukemaan elämästä ja opiskelusta Nykissä. Tää toimii ihan mahtavasti korvikkeena suunnilleen kuukauden, sitten oon tulossa itsekin sinne (vaikkakin vain lomalle).

Oikein hyvää syksyn alkua sinne! :)

Tuuli kirjoitti...

Lalla: Opiskelen NYU:ssa (New York University) ja lakia. Tänne pääsee hakemalla, prosessi on aika ärsyttävä, mutta kannattaa. New York on IHANA! Jos on mahis tulla tänne opiskelemaan, se TÄYTYY käyttää hyväksi.

Tessa: Täällä on MAHTAVAA :)

primrose: Tervetuloa!! Ja kiva että päädyit kylään :)

Jonna kirjoitti...

Näytät muuten kuin olisit laihtunut ihan älysti. kiva jättää mut yksin läskeilemään. vois vähän miettii kaveriakin.

Tuuli kirjoitti...

Jonna: joo. Juuri niin. Sehän on tunnettua ja tiedettyä, että Jenkeissän imenomaan LAIHTUU kaikkien Ben&Jerry'sien ja porkkanakakkujen ja muffinien ja cookiesien keskellä.

Anonyymi kirjoitti...

Terve, hei muaki kiinnostaa toi et mitä
maksaa opiskelu NY:s? Itel on harkinnas toi kans ens vuodeks =)