keskiviikko 26. elokuuta 2009

NY bussista ja juhlia taas kerran




Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Olen NIIN helpottunut, luennot alkavat tänään, joten juhlaviikot loppuivat ainakin päiväksi - tosin huomiselle on taas tiedossa kaikenlaista, saa nähdä jaksanko enää mennä (hahhah).

Note to self: älä enää IKINÄ suostu samaan kuvaan brassityttöjen kanssa. Sitä jotenkin vähän näytä skandinaavihiireltä noiden lattarimissien rinnalla.

Image and video hosting by TinyPic



Sunnuntaina meillä oli koulun järjestämä bussiajelu downtownissa, joka päättyi aikamoiseen juhlaillalliseen Hudson Riverin rannalla olevassa Chelsea Piers - tilassa. Tila oli valtava, näkymät mahtavat, meitä tervehdittiin ovella oluttarjottimilla (sampanja on liian kallista opiskelijoille, ruokaa ja juomaa oli vaikka kuinka kamalasti ja oli paikan päälle raahattu meille DJ:kin. Tosin kestit loppuivat kello 10, joten tanssilattia ei ollut mitenkään tappavan täynnä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Bilepaikan terassilta, kuva Noemi Blumber.

Image and video hosting by TinyPic
Kuva samalta.

Maanantaina oli kaiken maailman tervetuliaissälää ja taas kerran meille tarjottiin lounas ja aivan mieletön juusto-hedelmä-vihannes cocktail iltapäivällä, toki viinin kera. Onneksi ONNEKSI meillä on ilmainen sali ja uima-allas ja kaikki pelikentät, muuten tulisin täältä valehtelematta 10 kiloa lihavampana. Tosin tässä ihan lähisalilla tytöt vain juoksevat matoilla tai polkevat stepperillä, "painonnostosalissa" (i.e. peruskuntosalilaitteet) näkyy vain aivan JÄRJETTÖMÄN kokoisia miehiä. Nyt luennolle!


P.S. Pahoitteluni kuvamäärästä, kyllä tämä pian rauhoittuu, kun en enää raahaa kameraa ihan joka paikkaan :)

2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Kiva postaus, tuollaisessa kaksikerroksisessa bussissa olisi kiva olla :)

Tuuli kirjoitti...

*~SL: kiitos, se oli tosi kiva reissu. Kyllä suosittelen, varsinkin isoissa kaupungeissa saa nopeasti yleiskuvan.