torstai 16. heinäkuuta 2009

Sanoista tekoihin



Olen jo jonkin aikaa ajatellut, että sitten kun älytön työtahti loppuu (lue: kun mulla taas on jotain elämää), palaan bloggailun pariin. Ja ehkä vähän intensiivisemmällä otteella sitten viime kerran. Eli tässä taas. Pikakelauksella viime vuosi:

Paljon töitä:




Jonkin verran kavereiden kanssa hengailua:






Jonkin verran Pariisin ihailua:




Sekä yhdet tuparit, yhdet synttärit, yksi ihana uusi kämppis, pari reissua, paljon shoppausta, useita viinitahroja valkoisissa seinissä, yksi kosteusvaurio, yksi työhaastattelu ja -tarjous Suomesta, yhden työtarjouksen torjuminen, yksi muutto Pariisista ja YKSI OPISKELUPAIKKA NEW YORKISTA. Haha.


Tällä hetkellä asustan kuukauden Helsingin Punavuoressa veljeni asunnossa (joka kiertää kolme kuukautta Pietari-Shanghai-akselia *kade*), josta suuntaan elokuussa nokkani kohti Isoa Omenaa. Täytynee vaihtaa blogin nimi. :) Mutta nyt valmistautumaan Pori Jazzeihin! Täytyy ottaa tästä kuukaudesta ilo irti!!



5 kommenttia:

Tessa kirjoitti...

Wuaa! Sä aloitit bloggaamisen uudestaan! MAHTAVAA!!! En ole se Jonnan blogiin kommentoinut tyttö, mutta tulin nyt taas sitä kautta pitkästä aikaa tarkastamaan olisitko laittanut jotain uutta :). Blogisi tauolle jäämisen aiheuttanutta tyhjyyttä ei mikään toinen blogimaailan blogi pystynyt täyttämään :).

Kerro toki tulevasta opiskelupaikasta (ja miksi toki ei vaikka viime vuodesta tai kesäelämästä Helsingissä) lisää kun ehdit :).

Jonna kirjoitti...

Haa, tätä on jo odotettu:) olisit myös ehkä voinut mainita tossa listassa, että: seuraavan vuoden odotetuin tapaus: Jonnan venähtävä nykkivierailu;D

ps. aion alkaa tän blogin vakituiseksi olenkateudestavihreä-anonyymiksi.

Tuuli kirjoitti...

Tessa ja Jonna: Ootte ihania, kiitos :)

Katness kirjoitti...

Tervetuloa Nykiin! Mahtava kaupunki!

Tuuli kirjoitti...

KitKat: Thanx! :) Jos nyt saan tultua kaikkien mun viisumikämmäilyjen jälkeen...