maanantai 11. elokuuta 2008

R.I.P.


Nämä ovat tämän blogin ainakin väliaikaiset hautajaiset. Teen ihan pienenä eläimenä töitä, en ikinä pääse kotiin ennen yhdeksää ja viikonloput ovat yhtä hullunmyllyä, kun yritän järjestää kaikki rästissä olevat asiat. Eli tämä bloggailu, niin kivaa kuin se onkin ollut, joutuu nyt ainakin hetkeksi tauolle. Pikakuulumisia kuitenkin, kun pääsen hehkuttamaan anonyymina (tai ainakin melkein:) Valmistuin vuosikurssini parhaana (jee!), töissä menee hyvin, tosin tahti on aika stressaavaa ja jotenkin kuumottaa tehdä töitä kymmenien ja satojen miljoonien dollarien laskujen kanssa (ei paljoa kannata mokata...). Vuodeksi 2009-2010 haen Jenkkeihin kouluihin tekemään vuoden tutkinnon ja haluaisin tehdä New Yorkin asianajokokeen. Laitan hakemukset ainakin Harvardiin, NYU:hun, Stanfordiin, Columbiaan ja Yaleen. Kerron kyllä mikä tärppää, jos joku tärppää.

Olen aivan rättiväsynyt, mutta melko tyytyväinen elämääni. Ja tulen Suomeen huomenna muutamaksi päiväksi juhlimaan valmistumistani ja NUKKUMAAN!

Kaikkea hyvää kaikille ja seurailen kyllä muiden blogeja, aina kun vain ehdin! Ei ole hauskaa tämä aikuisten maailma :)


11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! :( Oli kiva tutustua! Palasimme juuri tänään kotiin kahden viikon Pariisin matkalta. Olisi ollut kiva käväistä yhdessä vaikka kahvilla. Toiste sitten, vaikka Bostonissa! (Siellä tulee oikeasti käytyä aika säännöllisin väliajoin.)

Ja muuten, olen piakkoin muuttamassa varmaan bloggeriin kun tuo Vuodatus on ehkä maailman hitain..

MouMou kirjoitti...

Kiitos ihanasta blogista ja hyvää jatkoa!<3 Tule välillä moikkaamaan...:)

Jonna kirjoitti...

höh. no mut me nähdään lauantaina:)

Tessa kirjoitti...

No voi harmi,
siun elämä vaikuttaa niin kovin kiinnostavalta ja erikoiselta :).

Toki on pakko ymmärtää, että tuolla työtahdilla on pakko asettaa prioriteetit vähän uuteen järjestykseen. Laita tänne ihmeessä kuitenkin kuulumisiasi jos vielä vaan joskus ehdit :).

aino.t kirjoitti...

Toivotaavasti jatkat blogin pitämistä vielä joskus. (:

-SL kirjoitti...

Oi harmi ettei aika riitä, mutta minkäs sille voi :( toivottavasti sinusta kuulee vielä!!:) niin ja menestystä urallesi!

-SL kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jonna kirjoitti...

plop

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei!! Minä juuri "löysin" blogisi! Voisitko ajatella edes silloin tällöin kirjoittavasi kuulumisia?
-pyytää niin kauniisti kuin osaa-

Juuli Linnea kirjoitti...

Oi;( olin juuri muistanut tulla pitkiin aikoihin tsekkaamaan että mitäs sulle kuuluu, mutta hautajaiset tuli ruutuun. No voih. Mutta toivottavasti jatkat vielä joskus... Ja onnea opiskeluihi ja töihin ja kaikkeen :)

Maurelita kirjoitti...

No voi harmi, heissun sitten ja toivottavasti palailet blogistaniin uusissa kuvioissa !

"naapuri" ;-)