maanantai 20. heinäkuuta 2009

Kameraton Pori Jazz


Kyllä tein hyvän vedon Poriin lähdettäessä: en ladannut kameran akkua. No mitäpä tuosta, en ehkä olisi kovin ehtinyt kuvia ottamaankaan, sellainen meno ja meininki oli päällä. Kuvituksena ovat kaksi harvinaisen laadukasta kännykuvaa, jotka tulin ottaaneksi. Ensimmäisenä päivänä lököteltiin maauimalassa, joka oli leirintäalueessamme kiinni. Oli aivan ihana ilma! Illalla lähdettiin pyörimään jazzkadulle ja törmättiin muutamiin tuttuihin. Kuunneltiin Kristiina Wheeleriä bändeineen, joka sattui olemaan alla esiintyvän Joonaksen hyvä kaveri. Oli muuten ihan mahtimusiikkia.


(Joonas ei ole yleensä näin raivoisa, kahden tytön jatkuvat pissalla käymiset - jotka automaattisesti merkitsivät Joonaksen alentamista statuksesta "ystävä" statukseen "narikka" - eivät vain ilmeisesti olleet loputtomasti herran mieleen. Ei voi ymmärtää.)

Kisakunto petti meiltä jossain vaiheessa Lindan kanssa ja huoputtiin jotain järjetöntä kiertotietä takaisin leirintäalueelle. Ja nyt on ihan pakko nillittää: Miksimiksimiksimiksi pitää leirintäalueella soittaa huonoa rockia täysillä kello viiteen ja aloittaa uudelleen aamulla kahdeksalta? Kun joillakin on pää kipeä ja jotkut haluavat edes ihan vähän nukkua. No joo.


(Kuvailin onnistuneesti jalkojani, jotka toki olivat jazzejen upeinta antia.)

Lauantai kului taas maauimalassa ja illalla käytiin ensin kuuntelemassa Sami Saarte, jonka jälkeen oli tadadaaa De La Soulin keikka! Ah, ihanaa ja mahtavaa! Tosin itsellänihän oli vähän pultsari tanssiaisissa-olo. Suurimmalla osalla tytöistä oli melkoisen koreat vaatteet päällä, mutta allekirjoittanut oli onnistunut koristamaan mekkonsa yöllisen subin kastikkeilla ja kävellyt jalkansa sellaisille rakoille, ettei korkkareita voinut edes mainita. Eli menin sitten tyylikkäästi kapri-farkuilla ja lipsunläpsyttimillä. VIHAAN alipukeutunutta fiilistä. Mielestäni ylipukeutunuminen ei ikinä ole kovin vakavaa, mitä sitten jos päällä olevat vaatteet ovat vähän kauniimmat kuin tilaisuus vaatii?

p.s. muitakin kännykkäkuiva on jemmassa, mutta eiköhän nyt yleisen hyvän vuoksi tehdä suosiolla niin, että jätetään ne julkaisematta.




Ja oikeesti!! Kuinka siisti on toi kunnon old school rap?? Mahtavat ysäribiitit ja kaikki, uuuh, gotta dig it. No joo, nyt öitä!

Eka kuva täältä. täältä

Ei kommentteja: