perjantai 7. maaliskuuta 2008

Pretty in Pink

Uuuuhhh... En ole viikkoon ehtiny facebookiin enkä juuri meiliinkään, saati sitten kirjoittelemaan. Ihan tyhmää. Muotiagentin haastekin roikkuu vielä täyttämättä. Olin viime viikonloppuna Dublinissa treenaamassa välimieskilpailua varten irlantilaisia vastaan. Siellä satoi, kuinkas muutenkaan. Tapasimme Uusi-Seelantilaisen joukkueen, joita vastaan kisaamme itse välimieskilpailussa ensi viikolla. He kiertävät kuukauden ennen Wienin kisaa ympäri Eurooppaa treenaamassa eri eurooppalaisia yliopistoja vastaan. Slightly frightening. Toisaalta kyseessä on vain kilpailu, eli ehkei tarvitse ottaa niin vakavasti väistämätöntä tuhoa ja nöyryytystä.

Emme juuri ehtineet kauppoihin, paitsi pikaisesti Topshopiin, jossa on aivan mahtavia juttuja!!! Tosin olin sen verran rahaton, etten ostanut mitään. Dublin oli tosi hauskan oloinen, sopivan kokoinen viikonloppureissulle. Kävelykaduista tulee vähän mieleen Disney-kaupunki. Trinity-college on aivan älytön, kaupungin keskustassa sijaitseva todella iso campus. Vanha, harmaa ja todella irlantilainen. Campuksella on todella herttainen, pieni talo, joka on opiskelijabaari/-klubi käytössä. Irkkutytöt tässä rattoluolassa olivat todella ylipukeutuneita (tyyliltään) ja todella alipukeutuneita (kangasmäärältään) vastaavanlaiseen paikkaan. Mielettömät kaula-aukot pusertuivat toisiaan vastaan älyttömässä tungoksessa, känniset teinit ulvoivat ja vessan lavuaari oli tukkeutunut okennuksesta. Olemmekohan tulleet vanhoiksi, kun ainoa toivomme oli päästä ulos siitä paikasta? Vaihdoimmekin toiseen baariin saman tien, jossa oli hitusen enemmän tilaa ja vähän paremmin peitettyjä rinnuksia.

Ranskalaiset kaverini ja ensimmäisen illan ruokapaikkamme.

Ranskalaiset kaverini ja toisen illan baari, jossa olimme ensin aperitiivilla ja sitten jatkoilla. Klubi sijaitsi hotellimme alakerrassa. Ensimmäisenä yönä meidät oli sijoitettu kakkoskerrokseen, suoraan baarin yläpuolelle. Kuulimme laulujen sanat ja tyttöjen riemunkiljaisut, kun "tääonmunlempibiisi"-alkoi. Päädyin nukkumaan kavereideni huoneeseen ja seuraavaksi yöksi saimme huoneen ylemmästä kerroksesta.

Tänään olen pyörinyt kaupoissa hankkimassa vaatteita itse kilpailua varten, eikä minulla ole juuri mielenkiintoista kerrottavaa. Ostin pari tylsää kauluspaitaa ja pari tylsää toppia, jotta kauluspaitojen alta ei turhaan näkyisi alusvaatteitani (tosin Uusi-Seelantilaista joukkuetta vastaan se saattaisi olla ainoa mahdollisuutemme edes jonkun näköiseen onnistumisen poikaseen. Jos välimiehet ovat miehiä, that is...). MUTTA! Ostin cocktail-tilaisuuksia varten maailman ihanimman mekon! Vaaleanpunaisen unelman Naf Nafista, joka on osaksi silkkiä! En malttanut olla ottamatta siitä kuvaa, vaikka se oikeasti pääsee oikeuksiinsa vain päällä. Ja tuo beige tausta ei näytä todellista väriä... Taidan joutua turvautumaan itseruskettavaan, sillä olen toistaiseksi lähes harmaa kirjastossa istumisesta. Tästä tulikin mieleeni: tietääkö joku herkkä ihoinen mikä itseruskettava ei aiheuttaisi allergisia reaktioita? Tähän mennessä jokainen itseruskettava, jota olen koittanut on vain tehnyt minusta punapilkullisen... joka ei taida olla toivottu väriefekti.

Ostin myös mustan pienen laukun, sillä minulla oli vain isoja oversized-säkkejä, jotka eivät oikein käy pinkin unelmani kanssa.

Huomenna treenaamme Ranskan asianajajakoulua vastaan ja illalla menemmen Kansainvälisen Kauppakamarin järjestämiin kesteihin kaikenmaalaisten opiskelijoiden kanssa, jotka tulevat Pariisiin viikonlopuksi treenaamaan. Täytyy miettiä mitä laitan päälle illalla...

Puspuspuspus...Ja ihan tosissaan, tämä kuva ei tee lainkaan oikeutta tälle Nafnafin possupuvulle.

3 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Lääh! Lääh! Lääh! toi on niin upea! Meidän niin pitää ylipukeutua joku päivä siellä! sä voit laittaa ton ja mä laitan kans jonkun kiva mekon (hyvä syy ostaa mekko) Haluun kans Dubliniin!

-SL kirjoitti...

Ihana mekko ja laukku :)

Tuuli kirjoitti...

'~sl: kiitoS! Olen niiiiiiin onnellinen=) ja jonna myös: kiitosh