tiistai 24. marraskuuta 2009

Thanksgiving

Image and video hosting by TinyPic

Oli sitten noin villi viikonloppu. Oltiin sentään kävelyllä, tepasteltiin Brooklyn Bridgen yli ja käytiin Brooklynissä brunssilla. Söin yhdeksän kertaa yli tarpeitteni, siitä juttua joku toinen päivä.

Torstaina on Thanksgiving. Olin kovasti suunnitellut etukäteen kutsuvani itseni jonkun Jenkkiperheen luokse, muttei siitä sitten tullutkaan mitään. Koulu onneksi järjestää perinteisen Thanksgiving-mätön, joten eiköhän kalkkunaa saa tarpeekseen. Ajattelin myös mennä katsomaan MAcy'sin Thanksgiving Paradea.

Image and video hosting by TinyPic

Paraati on pidetty vuodesta 1920 lähtien. Alunperin Macy'sin monet maahanmuuttaja työntekijät halusivat juhlistaa joulukauden alkua marssimalla kotimaidensa tapojen mukaisessa kulkueessa. Mukaan mahtui paitsi pukeutuneita työntekijöitä myös palkattuja viihdealan ammattilaisia.

Image and video hosting by TinyPic

Jo ensimmäisenä vuotena kulkue keräsi neljännesmiljoona katsojaa (tosin wikipedian mukaan lähdetiedot puuttuvat tästä luvusta, ottakaa se siis hitusen varauksellisesti), niinpä Macy's päätti järjestää paraatin vuosittain. Paraati huipentuu paitsi jättiläisilmapalloon, joka on joka vuosi erilainen, myös Joulupukin saapumiseen Herald Squarelle.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Valmistaudun myös innokkaasti Black Friday alennusmyynteihin. Huomenna aion kartottaa mitä hankin ja mistä ja perjantaiaamuna olen iskuvalmiudessa. Tarvitsen ainakin uudet juoksukengät ja selkärepun. Sekä sneakersit, minulla kun ei ole yksiäkään kävelylenkkarijuttuja täällä. Eikä kyllä juuri Suomessakaan, mitä niikseen tulee. Ja myönnettäköön, että sellaiset kasarireebokmeiningit vähän himottavat.

Kuvat täältä, täältä , täältä ja täältä.

6 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Mulla onkin kasarireebokit:D ja ne on ihan parhautta!

Nina kirjoitti...

Oi oi oi, mulla on äitynyt Jenkki-ikävä niin kovaksi että saattaisin purskahtaa itkuun jos kaapin perukoilta käteen sattuisi "medium brown bag". Ikävä jopa Macy'siä! ;)

Nina kirjoitti...

Ääää, Bloomingdalesinko ne paperikassit olikin..? Kato nyt, liian kauan viime reissusta kun en edes tollasta enää muista. Ääääääää!!

Anonyymi kirjoitti...

hei, miten alunperin päädyit opiskelemaan ulkomaille (pariisiin?) oikiksen tutkintoa, etkä esimerkiksi suomeen?

Tuuli kirjoitti...

Hei Anonyymi, jos ikinä päädyt tätä vastausta lukemaan. Pahoitteluni viiveestä. Ulkomailla päädyin pitkän tarinan kautta, mutta ylioppilastutkinnon jälkeen a) minulla oli hinku maailmalle b) suunnitelmani hakea TEAKin tanssilinjalle, tai ylipäätään tanssia vuosi ennen oikikseen hakua romuttui, kun jouduin selkäleikkaukseen. Niinpä tarvitsisin pikaisesti kakkossuunnitelman. Tähän satuun liittyy aikamoisia kiemuroita ja vonkeroita, joihin tämä tila ei riitä. Mutta pääasiallisesti halusin ulkomailla lukion jälkeen opiskelemaan.

Unknown kirjoitti...

Moikka! Sulla on ihan mahtavia kuvia ja kirjoituksia. Jatka samaan malliin :)